» Vreau sa devin fotomodel, model sau manechin!
Ajuta-ma cu un Like !
Fotografii de pe site
Trimite mesaj
Submit Clear

Vreau sa devin fotomodel, model sau manechin!

Vreau sa devin fotomodel, model sau manechin!

Vreau sa devin fotomodel!

Foarte bine! Iti urez bafta chiar!

Am vazut si eu de ceva vreme acest video de mai sus si am zis sa-l impartasesc si cu altii, deoarece m-a impresionat si de aceea este dedicat celor care vor sa aibe un viitor ca model … si nu numai 🙂

Ce mi-a placut mie si vreau sa nu uit: “imaginea este superficiala”, “imaginea este puternica” … “in perceptia succeselor sau a esecurilor noastre”.

Sa stii insa ca trebuie dedicatie si/sau implicare si ca depinde foarte mult de tine, de fapt numai de tine daca e sa reusesti si la ce nivel vrei sa ajungi. Acum ma refer la persoanele inzestrate cu acest dar,  ca deja sunt pe acea directie si e altceva sa fi pe acel drum. Cum ar fi eu ca eu la 36 de ani fara conditie fizica dar cu perspectiva inspre arta si frumos …. sa vreau sa ma fac astronaut 🙂 Ok, poate voi ajunge pe Luna, datorita dezvoltarii in tehnologie, insa in acest moment am mult de lucru in acest sens, deoarece am luat-o pe un drum si practic ma intorc sa fac altceva. Fiecare trebuie sa-si identifice propria cale si s-o urmeze, sau sa-si CREEZE singur acel drum.

Admir astfel de persoane, deoarece cunosc cateva si am simtit acest lucru cand m-am intalnit cu un dansator al unei cunoscute artiste romane, intr-un supermarket. Arata impecabil, ca scos din cutie. Bronzat, cu freza imaculata, proaspat tuns, hainele parca erau facute pentru el, un corp de invidiat… ce sa mai zic… perfect pentru pozat 🙂

Si ma gandeam, ce bine ca asta ii este meseria, asta trebuie sa faca ca si job, sa aibe grija de el, sa mearga la sala, sa aibe grija ce mananca si la ce ore o face, sa mearga la frizer o data pe saptamana ….. ca doar asta vinde, imaginea lui. Si acest om chiar o face bine, caci are si succes. Pe urma am stat si m-am gandit, ok, dar pe mine cine ma impiedica sa o fac ? EU, desigur ! Alegerile sunt doar ale mele. La fel este si in cazul tau, stai linistit 🙂 Mai dau si eu vina pe bani, pe alte persoane, ca deh, e mai usor … pe timp … de fapt nu conteaza pe cine dam vina, ci doar ca deviem de la calea pe care ne-o dorim.

Cezar Tabac Photography © 2009-2022 Creative Commons BY-NC-SA. Up