» Termeni si conditii
Ajuta-ma cu un Like !
Fotografii de pe site
Trimite mesaj
Submit Clear

Termeni si conditii

Aceste conditii se presupun acceptate de catre clientul contractant, in momentul platii avansului si stabilirii datelor pentru evenimentul / sedinta foto / inregistrarii video contractat.

 

 1.  Avansul la intocmirea rezervarii a datei si orei este in valoare de 30 %  din suma totala a serviciilor, altfel nu este luata in considerare rezervarea. Confirmarea si rezervarea se va face in scris pe email la contact [at] cezartabac.ro
 2. Orice eveniment se rezerva cu data si ora, si in functie de pachet se specifica si numarul de ore aproximativ ( plus sau minus 1 ora) a prezentei fotografului , respectiv a cameramanului. Astfel, cununiile se rezerva cu 10-14 zile inainte de eveniment, atunci cand se cunoaste exact ora programata, exceptie fac evenimentele care dureaza toata ziua.
 3. In cazul in care beneficiarul renunta din motive independente de prestator la serviciile acestuia, avansul platit nu se returneaza.
 4. Beneficiarul este responsabil sa-si faca copii de sigurantala la materialele primite. Prestatorul arhiveaza materialele dar nu garanteaza pastrarea lor pe o perioada nedeterminata.
 5. Transportul in afara orasului Bucuresti costa 0,4 ron/km tva inclus.
 6. Aprobarile necesare pentru fotografierea/filmarea in locatiile stabilite cat si acordul tuturor persoanelor care vor aparea in imagini vor fi obtinute de beneficiar.
 7. Materialele rezultate se vizualizeaza la calitate maxima pe un monitor/televizor calibrat ca luminozitate si culoare, existand o diferenta variabila in functie de monitor si placa video de la un producator de componente PC la altul.
 8. Fotograf Exclusiv – Prin prezenta se stipuleaza ca Cezar Tabac Photography prin reprezentantii lui la prezentul eveniment va fi singurul operator commercial de imagine, foto sau video, ce va oferi material ca imagini sau video detine drepturile de a poza si inregistra video, alte personae vor putea face poze, sau inregistra, atata timp cat nu vor interfera cu activitatea / sarcina prestatorului si mai ales la pozitiile sugerate de catre prestator. Incalcarea acestui impediment, poate duce la calitatea cadrelor rezultate si oprirea activitatii fotografului sau cameramanului delegat, pana la incetarea acelor activitati. Studioul nu poate fi tras la raspundere pentru cadrele (foto sau video) pierdute si nici pentru timpul pierdut, ca urmare a acestor interferente.
 9. Obligatia si performantele studioului – Studioul are grija, la expunerea, procesarea si depozitarea materialelor pe toata durata contractului, pana la predarea materialelor catre client. Studioul nu garanteaza capturarea oricarei imagini specifice / anumite sau sa indeplineasca anumite criterii estetice ca parte a performantei sale asa cum reiese din acest contract.
 10. Copyright si reproductii – Prin prezentul contract se stipuleaza ca Cezar Tabac Photography detine drepturile de autor si proprietate (copyright). Acesta are dreptul exlusiv de a reproduce materialele, pentru client, pentru propria promovare, concursuri, editoriale, galeri de arta, brosuri si alte materiale publicitare, afisare in interior sau in afara studioului , inclusiv pe internet.
 11. Prestatorul asigura calitatea reproducerii pe hartie a materialelor in format digital in conditiile in care el le executa.
 12. Prestatorul isi rezerva dreptul de a utiliza eventual materialele rezultate in urma acestui contract pentru promovarea activitatii sale ca portofoliu. Eliminarea prezentei clauze presupune adaugarea unui tarif suplimentar de 100% din pretul total al contractului.
 13. Neintelegerile privind validitatea prezentului contract sau rezultate din interpretarea, executarea ori incetarea acestuia sa fie rezolvate pe cale amiabila de reprezentantii lor, in caz contrar ele vor fi supuse spre solutionare tribunalului arbitral, conform regulilor de procedura aplicabile arbitrajului comercial ad-hoc, organizat de Camera de Comert si Industrie a Romaniei.
 14. Contractul se completeaza de drept cu prevederile legii Nr. 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe.
 15. Notificarile intre parti se fac doar in scris prin email la contact [at] cezartabac.ro sau la numarul de telefon: 0722. 857272 ca si text, prin SMS.
Cezar Tabac Photography © 2009-2022 Creative Commons BY-NC-SA. Up