» Preturi fotografii cununie civila
Ajuta-ma cu un Like !
Fotografii de pe site
Trimite mesaj
Submit Clear

Preturi fotografii cununie civila

 

Fotografii Cununie civila – sambata

Acest pachet include fotografierea cununiei la starea civila pentru Bucuresti sau Ilfov. Prezenta fotografului este de aproximativ 1 ora. Fotografiile se vor corecta ulterior la nivel de luminozitate, culori, incadrare si se vor preda prin transfer , online. Suplimentar, daca se doreste si sedinta foto, aceasta se va taxa cu 100 ron fiecare ora suplimentara, doar dupa starea civila.

 

Cununie civila plus sedinta foto

La pretul de 500 de ron, pe langa pachetul normal de 400 ron se include si o sedinta foto intr-un parc sau alta locatie apropiata, dupa cununia de la starea civila, in limita a doua ore calculat inclusiv cu civila.  Pozele se vor preda prin transfer online. Pentru servicii suplimentare acestui pachet, se aplica aceste preturi. 

 

Cununie civila plus petrecere restaurant

Pretul estimat este pentru un eveniment de aproximativ 6 ore. In functie de durata / invitati putem discuta pretul.Acest pachet include fotografierea cununiei la starea civila pentru Bucuresti sau Ilfov plus petrecerea de la restaurant. Pozele se vor preda prin transfer online. Pentru servicii suplimentare acestui pachet, se aplica aceste preturi.  Materialele se vor preda dupa selectia si corectia cadrelor. Timp de predare a materialelor – maxim 30 de zile lucratoare.

Cununie religioasa (biserica)

Cununia religioasa in biserica se va fotografia intr-un setup gen studio cu 2 sau 3 lumini pentru a nu scoate un fundal intunecat dincolo de subiect. Materialele se vor preda prin transfer online, dupa selectia si corectia cadrelor. Timp de prezenta a fotografului 60-90 minute. Timp de predare a materialelor – maxim 30 de zile lucratoare.
 
Cezar Tabac Photography © 2009-2021 Creative Commons BY-NC-SA. Up