Preturi fotografii cununie civila, fotograf cununie Bucuresti, civila, religioasa
Ajuta-ma cu un Like !
Fotografii de pe site
Recomand
Trimite mesaj
Submit Clear

Preturi fotografii cununie civila

Fotografii Cununie civila

Acest pachet include fotografierea cununiei la starea civila pentru Bucuresti sau Ilfov  Prezenta fotografului este de aproximativ 1 ora. Fotografiile se vor corecta ulterior la nivel de luminozitate, culori, incadrare si se vor preda prin transfer , online. Pentru servicii suplimentare acestui pachet, se aplica aceste preturi.

Cununie civila plus sedinta foto

La pretul de 100 de euro, pe langa pachetul normal de 70 de euro se include si o sedinta foto intr-un parc sau alta locatie apropiata, inainte sau dupa cununia la starea civila, in limita a doua ore calculat inclusiv cu civila. Pozele se vor preda pe DVD personalizat si/sau prin transfer online. Pentru servicii suplimentare acestui pachet, se aplica aceste preturi. 

Cununie religioasa

Cununia religioasa in biserica se va fotografia intr-un setup gen studio cu 2 sau 3 lumini pentru a nu scoate un fundal intunecat dincolo de subiect. Materialele se vor preda pe DVD personalizat dupa selectia si corectia cadrelor. Timp de prezenta a fotografului 60-90 minute. Timp de predare a materialelor – maxim 30 de zile lucratoare.

Fotografii Cununie civila + Petrecere

Include prezenta fotografului la starea civila si restaurant. Fotografiile se vor corecta ulterior la nivel de luminozitate, culori, incadrare si se vor preda pe DVD. Pretul este pentru prezenta fotografului de pana in 6 ore, ce se va depasi se plateste conform grilei generale de preturi de aici.

 

Cezar Tabac Photography © 2009-2016 Creative Commons BY-NC-SA. Up