» Preturi fotografii cununie civila
Ajuta-ma cu un Like !
Fotografii de pe site
Recomand
Trimite mesaj
Submit Clear

Preturi fotografii cununie civila

Fotografii Cununie civila de luni pana vineri

Acest pachet include fotografierea cununiei la starea civila pentru Bucuresti sau Ilfov. Prezenta fotografului este de aproximativ 1 ora. Fotografiile se vor corecta ulterior la nivel de luminozitate, culori, incadrare si se vor preda prin transfer , online. Pentru pachet cu sedinta foto in limita a 2 ore pretul este de 100 de euro.
fotograf cununie

Fotografii Cununie civila – sambata

Acest pachet include fotografierea cununiei la starea civila pentru Bucuresti sau Ilfov. Prezenta fotografului este de aproximativ 1 ora. Fotografiile se vor corecta ulterior la nivel de luminozitate, culori, incadrare si se vor preda prin transfer , online. Pentru servicii suplimentare acestui pachet, se aplica aceste preturi.
fotograf cununie

Cununie civila plus sedinta foto

La pretul de 150 de euro, pe langa pachetul normal de 100 de euro se include si o sedinta foto intr-un parc sau alta locatie apropiata, inainte sau dupa cununia la starea civila, in limita a doua ore calculat inclusiv cu civila. Pozele se vor preda pe DVD personalizat si/sau prin transfer online. Pentru servicii suplimentare acestui pachet, se aplica aceste preturi. 

Cununie civila plus petrecere restaurant

Pretul estimat este pentru un eveniment de aproximativ 6 ore. In functie de durata / invitati putem discuta pretul. Include fotografierea cununiei la starea civila pentru Bucuresti sau Ilfov plus petrecerea de la restaurant. Pozele se vor preda pe DVD personalizat si/sau prin transfer online. Pentru servicii suplimentare acestui pachet, se aplica aceste preturi.  Materialele se vor preda dupa selectia si corectia cadrelor. Timp de predare a materialelor – maxim 30 de zile lucratoare.
cununie religioasa

Cununie religioasa (biserica)

Cununia religioasa in biserica se va fotografia intr-un setup gen studio cu 2 sau 3 lumini pentru a nu scoate un fundal intunecat dincolo de subiect. Materialele se vor preda pe DVD personalizat dupa selectia si corectia cadrelor. Timp de prezenta a fotografului 60-90 minute. Timp de predare a materialelor – maxim 30 de zile lucratoare.

Cezar Tabac Photography © 2009-2020 Creative Commons BY-NC-SA. Up