» Pret fotografii de produs
Ajuta-ma cu un Like !
Fotografii de pe site
Recomand
Trimite mesaj
Submit Clear

Pret fotografii de produs

pret fotografie produs

FOTOGRAFIE de Produs

Pretul este pentru fotografia de produse de acelasi gen, pentru fiecare cadru final predat, si include prelucrarea ulterioara a acestuia.  Pretul variaza in functie de cantitatea si modelul produsului. Cadrele se predau direct optimizate pentru internet/web sau print. Pretul variaza in functie de cantitate, produs, locatie, model.
Pentru un numarul mic de cadre finale se va plati sedinta foto intre 50 sau 100 de euro, functie de produs, dificultatea fotografierii, deplasare..
 Preturile nu includ TVA

Fotografierea se face in studio sau in locatia clientului, toate cadrele se prelucreaza pentru curatarea fundalului, acesta devenind alb imaculat sau negru. Preturile afisate nu includ deplasarile in afara Bucurestiului, acestea discutandu-se separat pentru fiecare caz.

pret poze produse Amazon

SET FOTOGRAFIE de Produs pentru Amazon, eBay, etc

Pretul este pentru fotografierea unui singur produs, 3 cadre finale, pe fundal perfect alb, editat in Photoshop. Editarea se face si asupra produsului dumneavoastra, astfel ca acele mici defecte vor disparea, iar produsul va deveni perfect, numai bun de afisat pe un site de comert. Se pot face si mai multe poze, de ex. pentru 5 cadre finale, pretul devine 70 de euro, iar pentru 8 cadre finale, pretul va fi de 100 de euro. Produsul trebuie sa ajunga la mine pentru a fi fotografiat.
Cadrele se predau direct optimizate pentru internet/web.
 Preturile nu includ TVA

Fotografii de produs

Ceasuri

Cezar Tabac Photography © 2009-2020 Creative Commons BY-NC-SA. Up