» Pret fotografii de produs
Ajuta-ma cu un Like !
Fotografii de pe site
Trimite mesaj
Submit Clear

Pret fotografii de produs

FOTOGRAFIE de Produs

Pretul este pentru fotografia de produse de acelasi gen, pentru fiecare cadru final predat, si include prelucrarea ulterioara a acestuia.  Cadrele se predau direct optimizate pentru internet/web sau print. Pretul variaza in functie de cantitate, produs, locatie, model.
Pentru un numarul mic de cadre finale se va plati sedinta foto intre, functie de produs, dificultatea fotografierii, deplasare, etc.
 Preturile nu includ TVA

Fotografierea se face in studio sau in locatia clientului, toate cadrele se prelucreaza pentru curatarea fundalului, acesta devenind alb imaculat sau negru. Preturile afisate nu includ deplasarile in afara Bucurestiului, acestea discutandu-se separat pentru fiecare caz.

SET FOTOGRAFIE de Produs pentru Amazon, eBay, etc

Pretul este pentru fotografierea unui singur produs, 10 cadre finale, pe fundal perfect alb, editat in Photoshop. Editarea se face si asupra produsului dumneavoastra, astfel ca acele mici defecte vor disparea, iar produsul va deveni perfect, numai bun de afisat pe un site de comert. Produsul trebuie sa ajunga la mine pentru a fi fotografiat.
Cadrele se predau direct optimizate pentru internet/web.
 Preturile nu includ TVA
Cezar Tabac Photography © 2009-2022 Creative Commons BY-NC-SA. Up