Preturi fotografii botez
Ajuta-ma cu un Like !
Fotografii de pe site
Recomand
Trimite mesaj
Submit Clear

Preturi fotografii botez

Preturi fotografii botez

Pachet FOTO Botez in stil fotojurnalistic

Este modul clasic de fotografiere a unui eveniment, prinzand cadrele in mod natural, asa cum se desfasoara ele, folosindu-se doar aparatul foto, obiective si un singur blitz pe aparat. Cadrele finale vor fi selectate ulterior, corectate si livrate pe internet. Durata eveniment 60 min.
Preturi fotografii botez

Pachet FOTO Botez Biserica

Pachetul include fotografierea slujbei botezului la biserica. In incinta bisericii se vor folosi 2 sau 3 lumini, ca un setup de studio. Nu include alte poze (restaurant, parc, etc). Se vor face insa poze cu invitatii curtea bisericii. Fotografiile se predau pe DVD personalizat, in doua formate, unul pentru print si unul optimizat afisarii pe ecrane LCD, dupa selectia si corectia acestora, la nivel de luminozitate, culoare si incadrare. Durata eveniment 60-90 min

Pachet FOTO Botez Biserica + Petrecere

Pachetul include GRATUIT si poze acasa cu pregatirea bebelusului inainte de Botez, daca se doreste, poze la slujba botezului si poze la restaurant unde se va tine petrecerea. Pozele cu invitatii se vor face si la biserica si la restaurant. Fotografiile se predau pe doua DVD-uri personalizate, dupa selectia si corectia acestora, la nivel de luminozitate, culoare si incadrare. Prezenta fotografului este pana dupa taierea tortului sau maxim ora 24 a zilei respective, in limita a 6 ore. Orele suplimentare se taxeaza cu 50 de euro fiecare.

 

Cezar Tabac Photography © 2009-2018 Creative Commons BY-NC-SA. Up