Cum poti avea o manichiura semipermanenta impecabila? Avantaje • Fotograf nunta Bucuresti, botez, cununie - Cezar Tabac
Ajuta-ma cu un Like !
Fotografii de pe site
Recomand
Trimite mesaj
Submit Clear

Cum poti avea o manichiura semipermanenta impecabila? Avantaje

Se pare ca manichiura clasica a pierdut teren in favoarea celei semipermanente, o data cu aparitia pe piata a lacurilor si ojelor semipermanente. Manichiura semipermanenta poate fi un atu, intrucat oja nu se va mai crapa din primele 2, 3 zile. Specialistii in domeniu au luat nota de nevoile doamnelor, oferind o gama diversificata de lacuri profesionale semipermanente. O data aplicate, acestea sunt capabile sa reziste si timp de 4 saptamani fara a se exfolia, fiind ideale pentru persoanele dinamice. Este esential faptul ca o oja semipermanenta se usuca prin intermediul lampii UV si poseda calitati asemanatoare cu ale unui gel UV.

Procedeul de aplicare a lacului de unghii semipermanent

Printre produsele necesare, se inscriu urmatoarele: un primer, o baza si o culoare la alegere. Unghiile natural, lungi sau scurte, trebuie pregatite corespunzator, urmand practic aceiasi pasi ca si la manichiura clasica: curatare si pilire perfecta pentru a oferi lacului/ojei o aderenta optima. Dupa aplicarea unui strat subtire de primer, urmeaza sa tii unghiile cam doua minute sub lampa. Apoi, veti aplica baza, evitand cuticulele. La final, se trece la aplicarea ojei. Doar in cazul in care culoarea pare mai slaba, se recomanda un al doilea strat. Surplusul intarit poate fi inlaturat cu o pila cu granulatie redusa, dupa uscarea completa.

Beneficiile manichiurii semipermanente

 • Ojele si lacurile semipermanente isi mentin stralucirea timp de pana la 4 saptamani.
 • Doamnele si domnisoarele cu unghii casante, fragile sau exfoliate vor iubi acest produs cosmetic de infrumusetare. In general, ojele de acest tip contin un complex de vitamina A, cu rol in intarirea unghiilor.
 • De asemenea, sunt ideale si pentru aceia care au prostul obicei sa-si roada unghiile.
 • Procesul complet de aplicare a ojei semipermanente dureaza in jur de 45 de minute.
 • Poti spala rufe sau vase, planta in gradina sau alte treburi casnice care implica sa te folosesti de maini, fara a-ti face probleme ca manichiura ta va fi distrusa imediat. Ea ramane intacta.
 • In plus, nu implica costuri cu mult mai mari comparativ cu o manichiura normala.
 • Textura rezistenta, putin mai rigida.
 • Stralucire speciala, de durata.
 • Se poate aplica pe orice fel de unghie (nu conteaza forma sau marimea acesteia).
 • Este o alternativa minunata pentru doamnele care nu au mult timp liber
 • Iti permite sa aplici un strat de oja normal deasupra ojei/lacului semipermanent. Aceasta poate fi stearsa in orice moment, folosind un dizolvant lac de unghii fara acetona, care nu afecteaza deloc stratul initial.
 • Totodata, procesul de inlaturare a acestui tip de oja nu provoaca exfolierea unghiilor.

In concluzie, oja semipermanenta este foarte practica, usor de aplicat si mentinut si nu duce la subtierea unghiilor. Toate aceste calitati m-au convins sa o folosesc de cateva ori si marturisesc ca am fost incantata de rezultatele obtinute!

Cezar Tabac Photography © 2009-2018 Creative Commons BY-NC-SA. Up